ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

undefinedΑπό την Αντιδημαρχία Προγραμματισμού του δήμου Βοΐου ανακοινώνεται ότι άρχισε η υποβολή αιτήσεων ανέργων που ενδιαφέρονται να προσληφθούν για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία στο δήμο μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα δημοτικά καταστήματα όλων των δημοτικών ενοτήτων του δήμου για σχετικές πληροφορίες η και για παροχή βοήθειας στην υποβολή της αίτησης.
Στόχος είναι  η εξυπηρέτηση των νέων και δη των ανέργων του δήμου Βοΐου με την διευκόλυνση τους για την υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία για διάφορες ειδικότητες  όπως ηλεκτρολόγοι, οδηγοί, τεχνίτες οικοδόμοι, τεχνίτες ελαιοχρωματιστές, τεχνίτες σιδεράδες, υδραυλικοί, χειριστές μηχανημάτων (δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) ή εργάτες γενικών καθηκόντων (υποχρεωτικής εκπαίδευσης), μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που είτε δεν έχουν ίντερνετ είτε δεν γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα αυτό.
Τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται στον ΟΑΕΔ για την καταγραφή τους στον Ετήσιο Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων από τον οποίο θα γίνει η επιλογή των ανέργων που θα προσληφθούν από το δήμο.
Η ανεργία στο Βόιο είναι σε υψηλό ποσοστό για το λόγο αυτό ο Δήμος  ήδη για την αντιμετώπιση της ανεργίας θα προχωρήσει στην πρόσληψη 11ατόμων ηλικίας 55-64 ετών με 27μηνες συμβάσεις εντός των ημερών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του δήμου, ενώ σύντομα θα προσληφθούν άλλοι 86 άνεργοι διαφόρων ειδικοτήτων για θέσεις 5μηνης κοινωφελούς εργασίας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2465350102 και 50100
                                                                  Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού
                                                                      Γαρούφος Παναγιώτης